Cases

Specialdesignede varme- og køleløsninger til Panda-anlægget i Zoologisk Have


De to pandaer i den nye pandaindhegning i Zoologisk Have kan slange sig på store sten og træstammer med indlagt køling og varme. Dette giver dem mulighed for at termoregulere og søge ekstra køling eller varme afhængigt af hvad de har brug for.
Neotherm A/S har specialdesignet løsningen på denne usædvanlige opgave.

Læs hele artiklen

Ikke mere polarkulde og træk i Maskinfabrikken Nordmark


Et specialdesignet strålevarmeanlæg fra Neotherm har markant forbedret arbejdsmiljøet på Maskinfabrikken Nordmark i Sæby, der har specialiseret sig i bearbejdning af store stålemner til bl.a. vindmølleindustrien. De tontunge kolde stålemner, der trækkes ind i hallen til bearbejdning, opvarmes med rekordhastighed af strålevarmepaneler i loftet.

Læs hele artiklen
Download casen 

Vidundermaskinen i varmecentralen

En nyt Trykholde- og Afgasningsanlæg fra Neotherm klarer de fem vigtigste opgaver i boligforeningens varmecentral – helt automatisk.

550 lejligheder i AAB afdeling 33 i København Nordvest har fået en mere stabil og sikker varmeforsyning med et nyt anlæg, der konstant opretholder det rigtige tryk i varmesystemet.


OBS! Neotherm Afgasnings- og trykholdeanlæg er ligeledes anvendt i køleanlæg på Viborg Sygehus

Læs hele casen
Download casen

Innovativ løsning i KAB varmecentral

Forsyningen af varmt brugsvand til 281 lejligheder i Kagsgården i Herlev er blevet bedre og billigere med et KAB pilotprojekt, hvor fire mindre varmtvandsbeholdere fra Neotherm sørger for en perfekt og konstant temperatur til det varme vand. Samtidig sikrer ...

Download casen

Fleksibel strålevarme til fysik og madkundskab

Der er tænkt i utraditionelle varmeløsninger i en ny tilbygning på Brønshøj skole, hvor den rådgivende ingeniør fra Orbicon har anbefalet strålevarme.
- ikke kun til den nye multihal og multisal, men også til faglokalerne, hvor man ønsker en fleksibel og hurtig styring af temperaturen, da lokalerne ofte"står tomme.

Strålevarme har længe været en populær løsning til store rum som sportshaller og lagerbygninger, hvor man ...


Læs hele casen
Download Casen

Genvej til bedre indeklima

En lille ventil i loftet åbner og lukker for ventilationen efter behov. Enkelt, hurtigt, billigt og effektivt: Det viser et gennemført pilotprojekt på et plejehjem i Skævinge, og nu er installationen af de små ventiler fra Neotherm godt i gang i Ulvsund Centrets 50 lejligheder. 
Luftfugtigheden på plejehjemmet er blevet målt helt ned til 20 %, hvilket er langt under det anbefalede, og  ...

Læs hele casen
Download casen

Farvel til duggede ruder på Valbyholm

Beboerne i KAB bebyggelsen Valbyhom har i årevis lidt under larm og træk og duggede ruder med et forældet  udsugningsanlæg fra 80’erne.

Nu er de i alt 32 ventilatorer skiftet til moderne EC-ventilatorer fra Smock Ventilation, og der er installeret en fugtstyretventil fra Neotherm i alle lejligheder. 

Neotherm ventilen skruer op for ventilationen, når  ...


Download casen
Loading
Loading