Cases

Specialdesignede varme og køleløsninger til Pandaanlægget i Zoo


De to pandaer i det nye pandaanlæg i Zoologisk Have kan slange sig på store sten og træstammer med indlagt køl og varme. Det giver dem mulighed for at termoregulere og opsøge ekstra afkøling eller varme alt efter, hvad de har brug for.
Neotherm A/S har specialdesignet løsningen af den usædvanlige opgave. 

Læs hele artiklen

Slut med polarkulde og træk i
Maskinfabrikken Nordmark


Et specialdesignet strålevarmeanlæg fra Neotherm har forbedret arbejdsmiljøet væsentligt på Maskinfabrikken Nordmark i Sæby, der har specialiseret sig i at bearbejde store stålemner til bl.a. vindmølleindustrien. De tonstunge kolde stålemner, der trækkes ind i hallen til bearbejdning, opvarmes med rekordfart af strålevarmepaneler i loftet. 

Læs hele casen
Download casen

Vidundermaskinen i varmecentralen

En nyt Trykholde- og Afgasningsanlæg fra Neotherm klarer de fem vigtigste opgaver i boligforeningens varmecentral – helt automatisk.

550 lejligheder i AAB afdeling 33 i København Nordvest har fået en mere stabil og sikker varmeforsyning med et nyt anlæg, der konstant opretholder det rigtige tryk i varmesystemet.


OBS! Neotherm Afgasnings- og trykholdeanlæg er ligeledes anvendt i køleanlæg på Viborg Sygehus

Læs hele casen
Download casen

Innovativ løsning i KAB varmecentral

Forsyningen af varmt brugsvand til 281 lejligheder i Kagsgården i Herlev er blevet bedre og billigere med et KAB pilotprojekt, hvor fire mindre varmtvandsbeholdere fra Neotherm sørger for en perfekt og konstant temperatur til det varme vand. Samtidig sikrer ...

Download casen

Fleksibel strålevarme til fysik og madkundskab

Der er tænkt i utraditionelle varmeløsninger i en ny tilbygning på Brønshøj skole, hvor den rådgivende ingeniør fra Orbicon har anbefalet strålevarme.
- ikke kun til den nye multihal og multisal, men også til faglokalerne, hvor man ønsker en fleksibel og hurtig styring af temperaturen, da lokalerne ofte"står tomme.

Strålevarme har længe været en populær løsning til store rum som sportshaller og lagerbygninger, hvor man ...


Læs hele casen
Download Casen

Genvej til bedre indeklima

En lille ventil i loftet åbner og lukker for ventilationen efter behov. Enkelt, hurtigt, billigt og effektivt: Det viser et gennemført pilotprojekt på et plejehjem i Skævinge, og nu er installationen af de små ventiler fra Neotherm godt i gang i Ulvsund Centrets 50 lejligheder. 
Luftfugtigheden på plejehjemmet er blevet målt helt ned til 20 %, hvilket er langt under det anbefalede, og  ...

Læs hele casen
Download casen

Farvel til duggede ruder på Valbyholm

Beboerne i KAB bebyggelsen Valbyhom har i årevis lidt under larm og træk og duggede ruder med et forældet  udsugningsanlæg fra 80’erne.

Nu er de i alt 32 ventilatorer skiftet til moderne EC-ventilatorer fra Smock Ventilation, og der er installeret en fugtstyretventil fra Neotherm i alle lejligheder. 

Neotherm ventilen skruer op for ventilationen, når  ...


Download casen
Loading
Loading