Farvel til duggede ruder i Valbyholm

21. september 2017
Ny behovsstyret ventilation fra Neotherm giver bedreindeklima og store besparelser til 291 ældreboliger i Valby. Investeringen er tjent hjem på 3 år.
Image title

Beboerne i KAB bebyggelsen Valbyhom har i årevis lidtunder larm og træk og duggede ruder med et forældetudsugningsanlæg fra 80’erne. Nu er de i alt 32 ventilatorerskiftet til moderne EC-ventilatorer, og der er installeret enfugtstyret ventil fra Neotherm i alle lejligheder.

Neotherm ventilen skruer op for ventilationen, når fugtigheden stiger, f.eks. ved madlavning eller når der tages bad, og skruer ned igen, når luftfugtigheden igen er, som den skal være. Denne behovsstyring giver et langt bedre indeklima ogvil også kunne aflæses direkte på varmeregningen hos de enkelte beboere.

Image title291 lejligheder i Valbyholm får bedre indeklima med behovsstyret 
 ventilation fra Neotherm. 


”Vi er utroligt glade for den nye ventilation. Det kører helt lydløst, og der kommer ingen dug hverken på spejlet eller vinduet, når vi tager bad”, fortæller beboerformand Bent Hansen, 71 år.

Det er nye toner i Valbyholm, hvor der gennem årene har været rigeligt med klager fra beboerne over larm i rørene, træk, kulde og fugtighed. 

Loading
Loading