VVS messen 23

2. maj 2023
Mød Neotherm på VVS-messen i Odense 2023.
Mød Neotherm på VVS-messen i Odense 2023.
Neotherm ser frem til at kunne præsentere vores produkter og løsninger for de mange besøgende, herunder VVS-installatører, rådgivere og entreprenører, fra hele Danmark. VVS-messen i Odense er en af de største begivenheder inden for VVS-branchen i Danmark og tiltrækker hvert år mange besøgende fra hele landet. Messen er kendt for at samle de nyeste trends, produkter og teknologier fra både danske og internationale udstillere.

Neotherm stiller op med vores team af eksperter på messen for at besvare spørgsmål og give rådgivning om vores produkter og løsninger. Dette er en unik mulighed for VVS-fagfolk at få en dybere forståelse af Neotherms produkter og hvordan de kan integreres i forskellige typer af VVS-installationer.

"Vi er meget glade for at deltage som udstiller på VVS-messen i Odense 2023," siger salgschef Thomas Petersen fra Neotherm. "Det er en fremragende mulighed for os at præsentere vores produkter og services til et relevant publikum og vise vores engagement for innovation og bæredygtige løsninger."

VVS-messen 2023 vil finde sted i Odense Congress Center fra d. 24.-26. maj. Her vil besøgende have en unik mulighed for at udforske de nyeste trends og teknologier inden for VVS-branchen. Neotherm vil være i Hal A på stand 1405, hvor besøgende kan opleve vores produkter og tale med vores eksperter.

Vel mødt
Loading
Loading