Image title

Om Neotherm

Vi er en privatejet virksomhed etableret i 1978 med hovedsæde i Frederikssund. 
Vores vision er, at vi skal være byggebranchens førende, professionelle og progressive leverandør af varme- og installationstekniske løsninger baseret på unikke kompetencer og passion, med det formål at kunderne oplever energioptimerede indeklimaløsninger baseret på et stort indhold af viden og kvalitet.

Vi driver vores virksomhed ud fra en ambition om, at de ting vi beskæftiger os med altid skal give mening. Uanset om det er som leverandør til den danske byggebranche eller som arbejdsplads for vores medarbejdere.
For Neotherm A/S er det af central betydning at alle medarbejdere har samme grundholdning til at være en del af vores virksomhed. Fordi det netop er vores fælles værdier, der gør det muligt at nå vores mål og derved indfri vores vision. 

Vores værdier er blevet skabt i en proces hvor medarbejderne har været en vigtig inspirationskilde og sammen har vi identificeret fire værdier: Troværdige, handlekraftige, stræbsomme og værdiskabende.

Læs mere


Egen projektafdeling

Som markedsførende af gulv- og strålevarmeløsninger samt vand- installationer, og med mange års erfaring i at løse komplekse opgaver har vi løbende udviklet vores forretning til også at omhandle projekteringsløsninger.

Vi har derfor egen projekterings- og tilbudsafdeling, etableret med AutoCad arbejdsstationer og hvor medarbejderne arbejder ud fra en holdning om altid at præstere en hensigtsmæssig løsning, både når det gælder kvalitet, dokumentation, funktion og økonomi.

Medarbejderne er alle veluddannede med en bred teknisk viden, de har en praktisk baggrundserfaring og de bistår dagligt kunder og samarbejds- partnere med udarbejdelse af dimensionering, kvalitetssikring, dokumentation og kalkulation af opgaver indenfor vand- og varmeinstallationsområdet samt løsninger til stråle og luftvarme.

Læs vores profilbrochure
Spændende cases og projekter vi har været en del af
Image title

Åbningstider for telefonekspedition og lager


Mandag - Torsdag    07.00 - 16.00
Fredag                      07.00 - 14.00

Her ligger Neotherm A/S: Se kort

Image title
Image title

Kontakinformation


Centervej 18
3600 Frederikssund
Telefon 47 37 70 00
e-mail: info@neotherm.dk
CVR-nr. 84411310

Kontakt os
Kontaktpersoner
Loading
Loading