Cases


Specialdesignede varme og køleløsninger til Pandaanlægget i Zoo


De to pandaer i det nye pandaanlæg i Zoologisk Have kan slange sig på store sten og træstammer med indlagt køl og varme. Det giver dem mulighed for at termoregulere og opsøge ekstra afkøling eller varme alt efter, hvad de har brug for.
Neotherm A/S har specialdesignet løsningen af den usædvanlige opgave. 

Læs hele artiklen

Slut med polarkulde og træk i
Maskinfabrikken Nordmark


Et specialdesignet strålevarmeanlæg fra Neotherm har forbedret arbejdsmiljøet væsentligt på Maskinfabrikken Nordmark i Sæby, der har specialiseret sig i at bearbejde store stålemner til bl.a. vindmølleindustrien. De tonstunge kolde stålemner, der trækkes ind i hallen til bearbejdning, opvarmes med rekordfart af strålevarmepaneler i loftet. 

Læs hele casen
Download casen

Vidundermaskinen i varmecentralen

Et nyt afgasnings- og trykholderanlæg fra Neotherm klarer de fem vigtigste opgaver i boligforeningens varmecentral – helt automatisk.

550 lejligheder i AAB afdeling 33 i København Nordvest har fået en mere stabil og sikker varmeforsyning med et nyt anlæg, der konstant opretholder det rigtige tryk i varmesystemet.


OBS! Neotherm Afgasnings- og trykholdeanlæg er ligeledes anvendt i køleanlæg på Viborg Sygehus

Læs hele casen
Download casen

Innovativ løsning i KAB varmecentral

Forsyningen af varmt brugsvand til 281 lejligheder i Kagsgården i Herlev er blevet bedre og billigere med et KAB pilotprojekt, hvor fire mindre varmtvandsbeholdere fra Neotherm sørger for en perfekt og konstant temperatur til det varme vand. Samtidig sikrer... Læs hele casen
Loading
Loading