Systemløsninger

Vi kalder det "Flow of Energy"
Vi har et bredt og dybt sortiment af komponenter der tilsammen indgår i Neotherm Systemløsninger.
Vore systemløsninger spænder fra det lille projekt, til den helt tunge opgave og kan være store som små præfabrikerede løsninger eller traditionelle løsninger og bidrager til, at både håndværker og slutbruger sikres mod fejl og mangler i installationerne, da alt er gennemtænkt og passer sammen.
Med ”Flow of Energy” kan vi sammen med installationsbranchen bevæge os i flere retninger indenfor værdiskabende og energieffektive løsninger.

Find kontaktperson i Projektafdelingen 
Egen projektafdeling
Som markedsførende af gulv- og strålevarmeløsninger samt vand- installationer, og med mange års erfaring i at løse komplekse opgaver har vi løbende udviklet vores forretning til også at omhandle projekteringsløsninger.

Vi har derfor egen projekterings- og tilbudsafdeling, etableret med AutoCad arbejdsstationer og hvor medarbejderne arbejder ud fra en holdning om altid at præstere en hensigtsmæssig løsning, både når det gælder kvalitet, dokumentation, funktion og økonomi.

Medarbejderne er alle veluddannede med en bred teknisk viden, de har en praktisk baggrundserfaring og de bistår dagligt kunder og samarbejds- partnere med udarbejdelse af dimensionering, kvalitetssikring, dokumentation og kalkulation af opgaver indenfor vand- og varmeinstallationsområdet samt løsninger til stråle og luftvarme.

Læs vores profilbrochure
Spændende cases og projekter vi har været en del af
Loading
Loading