Køle-og fjernvarmeløsninger

En verden af komponenter samt komplette systemer

Vi leverer individuelle løsninger til bygningens køle- eller varmecentral samt varmtvandsproduktion, der indgår i fjernvarmens stigende behov for effektive, driftsbesparende og miljøvenlige systemer.  Vi arbejder typisk op til 6 MW.

Vi har flere års erfaring i sparring, dimensionering og levering af komplette løsninger, hvor vi deltager i processen fra projektering til levering, on-site support og drift. Vi udformer løsningerne enten som store eller små præfabrikerede units eller som splitanlæg, herunder præfabrikerede blandesløjfer til enten køl eller varme.

I tæt dialog med rådgivende ingeniører, bidrager vi med vores viden til projektets tekniske udformning, hvor veldokumenterede løsninger og anerkendte produkter, sikrer den helt optimale løsning i projektet.


Image title
Varmecentraler
Køl/varme

Produkter fra europæiske leverandører

Vi går ikke på kompromis med produktets egenskaber og levetid, samt vores renommé på den lange bane. Derfor er vores produktprogram alene baseret på agenturer og tætte samarbejder, med nogle af Europas førende producenter, der med sine mange års erfaring i udvikling og produktion, har leveret et utal af komponenter til installationer på verdensplan inden for køle- og varmeinstallationer.

Vores produktprogram er derfor bredt og under konstant udvikling, der i kombination sikrer gode kundetilpassede løsninger. Dette gør Neotherm A/S til en af de mest fleksible leverandører på markedet i dag.Image title
Prefabrikerede blandesløjfer
Køl/varme
Loading
Loading