Fjernvarmeunits  

Et bindeled mellem varmesystemer

En fjernvarmeunit fungerer som forbindelsen mellem fjernvarmeværket og dit lokale varmesystem/radiatorsystem. Den adskiller vandkredsløbene fysisk og overfører den nøjagtige mængde varme/energi, der er behov for i bygningen - under alle temperaturforhold.

Neotherms fjernvarmeunit er den optimale løsning som forbindelse med det centrale fjernvarmenetværk. Den kan opfylde til alle de forskellige opvarmningskrav og behov, der findes i såvel boliger som i industriejendomme.

Fjernvarme anses i dag som den mest fleksible og miljøvenlige måde til distribution af varme og varmt vand til husstands behov. Mange lande har allerede et omfattende fjernvarmenetværk og udvidelse af disse sker løbende.

Vi har flere års erfaring i sparring, dimensionering og levering af komplette løsninger, hvor vi deltager i processen fra projektering til levering, on-site support og drift. Vi udformer løsningerne enten som store eller små præfabrikerede units eller som splitanlæg, herunder præfabrikerede blandesløjfer til enten køl eller varme.

I tæt dialog med rådgivende ingeniører, bidrager vi med vores viden til projektets tekniske udformning, hvor veldokumenterede løsninger og anerkendte produkter, sikrer den helt optimale løsning i projektet.


Klik her - Mere information om vores store units
Download brochure
Cases
Hjælp til beregning og projektering - Kontakt projektafdelingen 

Villa units

Hos Neotherm tilbyder vi små villa units til både direkte og indirekte fjernvarme. Vores forskellige units kan tilpasses, så de netop passer til de forskrifter fjernvarmeværket har, hvor enheden skal installeres.

Vi udvikler og forbedrer konstant vores løsninger - derfor går vi ikke på kompromis med produkternes egenskaber og levetid, samt vores renommé på den lange bane. Derfor er vores produktprogram, og alle komponenterne, alene baseret på agenturer og tætte samarbejder, med nogle af Europas førende producenter, der med sine mange års erfaring i udvikling og produktion, har leveret et utal af komponenter til installationer på verdensplan inden for køle- og varmeinstallationer.

Vores produktprogram er derfor bredt og under konstant udvikling, der i kombination sikrer gode kundetilpassede løsninger. Dette gør Neotherm A/S til en af de mest fleksible leverandører på markedet i dag.
Hjælp til beregning og projektering - Kontakt projektafdelingen 

Se produktprogram i webshoppen
Cases
Loading
Loading