Rustfri beholdere

Pladsbesparende beholdere til opvarmning af brugsvand.

Neotherm rustfri beholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser.

Neotherm rustfrie varmtvandsbeholdere leveres med den nye innovative Neotherm UltraShell isolering.Neotherm rustfri ladebeholder 
Neotherm rustfri ladebeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser.

Neotherm rustfri ladebeholder er fremstillet af de bedste rustfri materialer, for at sikre god resistens overfor de fleste vandkvaliteter.

Neotherm rustfri ladebeholder er specielt egnet hvor der er meget sødt vand med en pH-værdi under pH4.

Beholderen leveres i størrelser fra 150 ltr op til 2500 ltr.

Download brochure
Køb beholderen i webshoppen

Neotherm rustfri varmtvandsbeholder med stor spiral
Neotherm rustfri varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser.

Neotherm rustfri varmtvandsbeholder er fremstillet af de bedste rustfri materialer, for at sikre god resistens overfor de fleste vandkvaliteter.

Neotherm rustfri varmtvandsbeholder er specielt egnet hvor der er meget sødt vand med en pH-værdi under pH4.

Den store spiral er dimensioneret til at give en maksimal afkøling af varmepumpe-, fjernvarme- eller centralvarmevandet ved et minimalt tryktab. 

Kombineret med koldvandsindgang uden turbulens giver det en effektiv lagdeling og dermed høj virkningsgrad, som giver hurtig og effektiv opvarmning af vandet.

Beholderen leveres i størrelser fra 160 ltr op til 1000 ltr.

Download brochure
Køb beholderen i webshoppen
Loading
Loading