UltraShell isolering

- er ikke bare isolering

Materialer af høj kvalietet er en forudsætning for lavt varmetab. 

Polyester-fleece som isoleringsmateriale, har en fremragende isoler-ingsevne oganvendes blandt andet i tekstilindustrien, for eksempel til fremstilling af komfortable, varme og hudvenlige fleecetrøjer. 

Fleece isoleringen, har en unik struktur, der bevarer sin form og isolerings-evene, med maksimal termisk isolering til følge. 

Isoleringen er nem at montere takket være det smarte design. 

Isoleringen er stabil og passer perfekt til individuelle tanke. 

Montering er forenklet af dens lave vægt og brugen af en lukkeskive eller en lynlås, samt forberedte huller med isoleringsdæksler til forbindelsesrør og flanger. Installationen kan gøres hurtigt og nemt af en eller to personer. 

Download brochure

UltraShell termisk isolering er baseret på polystyren skum iblandet grafit nano partikler. Fordelen ved grafit er varmereflektionen, der forbedrer produktets ydeevne. Isoleringen er formet som 2 store flade sider, således at transport og opbevaring er nem. UltraShell har slidser i materialet hvilket giver fleksibilitet og gør isoleringen let at bøje og derved sikrer nem montering. 

Den bløde fleece giver en høj vedhæftning til beholderen, hvilket eliminerer uønskede termisk varmetab forårsaget af termisk konvektion (kamin effekt). 

Isoleringsdelene er bløde og fleksible og gør installationen nem og enkel .

Yderlag kan leveres i flere farver og med brugerdefineret tryk. UltraShell Pro og UltraShelle Plus leveres med en beskyttelsesfilm eller præget mønster.

Top isolering og plastdæksler er inkluderet. Bund isolering kan leveres på forspørgsel. 

Loading
Loading