Forretningsområder

Neotherm fører et omfattende produktprogram til VVS-branchen, som vi overordnet opdeler i fem forretningsråder. Alle vore forretningsområder bidrager til, at både håndværker og slutbruger sikres mod fejl og mangler i installationerne, da alt er gennemtænkt og passer sammen.
Produkter og systemer er baseret på egne agenturer og eksklusivaftaler hos producenter i Europa, producenter som vi har samarbejdet med i mange år. Vi ved derfor, at deres produkter fungerer optimalt i vores systemløsninger.
Vore løsninger spænder fra det lille projekt til den helt tunge opgave og kan være store som små præfabrikerede løsninger eller helt traditionelle løsninger.

Egen projektafdeling

Som markedsførende af gulv- og strålevarmeløsninger samt vand- installationer, og med mange års erfaring i at løse komplekse opgaver har vi løbende udviklet vores forretning til også at omhandle projekteringsløsninger.

Vi har derfor egen projekterings- og tilbudsafdeling, etableret med AutoCad arbejdsstationer og hvor medarbejderne arbejder ud fra en holdning om altid at præstere en hensigtsmæssig løsning, både når det gælder kvalitet, dokumentation, funktion og økonomi.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

og deltag i konkurrencen*


Vind 1 Magnum flaske Champagne Brut Réserve 
fra Jean Vesselle  og lækker chokolade fra Summerbird


*Vi trækker en ny vinder hver dag, mellem alle der skriver sig op til vores nyhedsbrev.


Information om produkter fra Neotherm A/S

VVS messe 2023

* angiver påkrævet
Kan du beregne din egen villaunit på Neotherm.dk?
Loading
Loading