Beholdere til varmepumpe


Neotherm Kombibeholder til varmepumpe

Neotherm Kombibeholder til varmepumpe kan anvendes til både en- og tofamiliehuse og mindre virksomheder. Neotherm Kombibeholderen er en beholderløsning bestående af 2 sammenbyggede beholdere. Den øverste beholder er en emaljeret varmtvandsbeholder til varmt brugsvand og den nederste en bufferbeholder til centralvarmen.  

Datablad 
Køb beholderen i webshoppen

Neotherm bufferbeholder til varmepumpe

Bufferbeholder er specielt velegnet til mindre varmepumpeanlæg og solvarme kombineret med fastbrændsels- eller stokeranlæg.
Bufferbeholderen er varmeisoleret med 50 mm miljøvenligt PU-isolering. Beholderen leveres i størrelser fra 100 ltr op til 600 ltr. 

Køb beholderen i webshoppen

Neotherm FJV emaljeret varmtvandsbeholder

Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjern- varme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser.Beholder i størrelsen 160 ltr. og op til 600 liter er totalisoleret med miljøvenligt 50 mm PU-isolering. Beholder i størrelsen 800 og op til 2500 ltr. leveres med den nye innovative UltraShell isolering

Datablad
Køb beholderen i webshoppen

Neotherm solvarmebeholder med 1 spiral til solvarme og 1 stor spiral til fjernvarme eller varmepumpe

Beholderen er beregnet for opvarmning af brugsvand med solvarme og centralvarme supplering, for en- og tofamiliehuse.
Beholder i størrelsen 350 ltr. leveres med miljøvenligt 50 mm PUR-isolering og hvidlakeret stålkabinet. Beholdere i størrelserne 600 og op til 1000 ltr. leveres med den nye innovative UltraShell isolering

Neotherm rustfri ladebeholder

Neotherm rustfri ladebeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser. Neotherm rustfri ladebeholder er specielt egnet hvor der er meget sødt vand med en pH-værdi under pH4.Beholder i størrelsen 150 og op til 500 ltr. leveres med miljøvenligt 50 mm PUR-isolering og hvidlakeret stålkabinet. Beholdere i størrelserne 700 og op til 2500 ltr. leveres med den nye innovative UltraShell isolering.

Datablad
Køb beholderen i webshoppen

Neotherm rustfri varmtvandsbeholder med stor spiral

Neotherm rustfri varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser. Neotherm rustfri varmtvandsbeholder er specielt egnet hvor der er meget sødt vand med en pH-værdi under pH4. Beholder i størrelsen 160 og op til 500 ltr. leveres med miljøvenligt 50 mm PUR-isolering og hvidlakeret stålkabinet. Beholdere i størrelserne 700 og op til 1000 ltr. leveres med den nye innovative UltraShell isolering.  

Neotherm kølebeholder

Neotherm kølebeholder anvendes til akkumulering af kølevand til 10°C. Beholderen er isoleret med 20mm PEXL isolering, som er klæbet på beholderen og dermed sikret mod kondensering. Herudover er beholderen skummet med yderligere 40 mm PU-skum og afsluttet med en sølvfarvet kappe.Beholderen leveres i størrelser fra 50 ltr op til 600 ltr. 

Køb beholderen i webshoppen
Laddar
Laddar