VARMTVANDSBEHOLDER FJV/VP 3,6 m2/300L INKL. ISOL.

Artikelnummer 348525030
Anvendelsesmuligheder Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og
Läs fullständig beskrivning och download teknisk information
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning

Anvendelsesmuligheder

Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser.


Høj effektivitet

Den store emaljerede stålspiral består af et stålrør, som er dimensioneret til at give en maksimal afkøling af varmepumpe-, fjernvarme- eller centralvarmevandet ved et minimalt tryktab. Kombineret med koldvandsindgang uden turbulens giver det en effektiv lagdeling og dermed høj virkningsgrad, som giver hurtig og effektiv opvarmning af vandet.


Emaljering

Neotherm FJV er emaljeret efter DIN 4753, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade.

Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længere levetid.

Dette kombineret med anode gør beholderen korrosionssikker. Beholderne leveres som standard med magnesium anode, men kan som tilbehør leveres med elektrisk anode.


Isolering

Neotherm FJV 160, 200, 300, 400, 500 og 600 liter varmtvandsbeholdere er total-isoleret med miljøvenligt 60 mm PU-isolering. 


Specifikationer
Enhet i försäljning STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Ledtidsberäkning 21D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 1
Basenhet Styk
    Laddar
    Laddar