VARMTVANDSBEHOLDER FJV/VP 3,6 m2/300L INKL. ISOL.

Varenr. 348525030
Anvendelsesmuligheder Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

Anvendelsesmuligheder

Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjernvarme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser.


Høj effektivitet

Den store emaljerede stålspiral består af et stålrør, som er dimensioneret til at give en maksimal afkøling af varmepumpe-, fjernvarme- eller centralvarmevandet ved et minimalt tryktab. Kombineret med koldvandsindgang uden turbulens giver det en effektiv lagdeling og dermed høj virkningsgrad, som giver hurtig og effektiv opvarmning af vandet.


Emaljering

Neotherm FJV er emaljeret efter DIN 4753, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade.

Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længere levetid.

Dette kombineret med anode gør beholderen korrosionssikker. Beholderne leveres som standard med magnesium anode, men kan som tilbehør leveres med elektrisk anode.


Isolering

Neotherm FJV 160, 200, 300, 400, 500 og 600 liter varmtvandsbeholdere er total-isoleret med miljøvenligt 60 mm PU-isolering. 


Teknisk information

Image title


Specifikationer
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Genbestillingstid 21D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 1
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading