VARMTVANDSBEHOLDER FJV/VP 8,0m2/800L INKL. ISOL.

Varenr. 348525080
Kort produktbeskrivelse
Anvendelsesmuligheder Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjern- varme og centralvarmeinstallationer i en- og
Læs hele beskrivelsen
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

Anvendelsesmuligheder

Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjern- varme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser.


Høj effektivitet

Den store emaljerede stålspiral består af et stålrør, som er dimensioneret til at give en maksimal afkøling af varmepumpe-, fjernvarme- eller centralvarmevandet ved et minimalt tryktab. Kombineret med koldvandsindgang uden turbulens giver det en effektiv lagdeling og dermed høj virkningsgrad, som giver hurtig og effektiv opvarmning af vandet.


Emaljering

Neotherm FJV er emaljeret efter DIN 4753, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade.

Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længere levetid.

Dette kombineret med anode gør beholderen korrosionssikker. Beholderne leveres som standard med magnesium anode, men kan som tilbehør leveres med elektrisk anode.


Isolering

Neotherm FJV 800, 1.000, 1.250, 1.500, 1.750 og 2000 liter varmtvandsbeholdere leveres med den nye innovative Neotherm Ultra Shell isolering. Isoleringstykkelse 100mm. 

Isoleringen er aftagelig for at minimere beholderens diameter og mulighed for at komme gennem døre etc. 


Teknisk information


Image title
Specifikationer
Salgsenhed STK
Varestatus LAGERVARE
Basisenhed Stk.
Leveringstid 21D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 1
    Loading
    Loading