ECOCIRC-PRO PUMPE, 6W 20-70GR

Varenr. 380926004
Neotherm ecocirc® PRO pumper er udstyret med en automatisk udluftningsfunktion for sikker og hurtig udluftning af pumpen. Driftstilstand, automatisk
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

Neotherm ecocirc® PRO pumper er udstyret med en automatisk udluftningsfunktion for sikker og hurtig udluftning af pumpen. Driftstilstand, automatisk udluftning og fejl vises i et grønt lys på den drejelige knap. Fra START positionen kan Neotherm ecocirc® PRO skiftes til Stand-by. Neotherm ecocirc® PRO har en varmeisolerings kapsel monteret som standard. 

Disse cirkulationspumper er velegnet til brug i huse og flerfamiliehuse. Ved at cirkulere drikkevandet giver de effektiv beskyttelse mod legionella. 

Varmtvands cirkulation sikrer at det varme vand straks er disponibelt, selv når den længstvæk liggende hane tændes. 

Neotherm ecocirc® PRO cirkulationspumper er lette at installere. For at forhindre returløb, anbefales det at installere en kontraventil. Sammen med en kugle-stopventil gøres det muligt hurtigt at udføre nødvendig vedligeholdelse eller udskiftning. 


Strømforbrug 

Neotherm ecocirc® PRO varmtvandspumper til hustandsbrug har et minimalt strømforbrug på kun 3 watt og de er de eneste drikkevands cirkulationspumper der har trinløs hastighedskontrol. De modeller med en elektronisk termostat har en fast indstilling. 

Den drejelige kontakt bruges til at sætte temperaturen hvor pumpen automatisk skal stoppe. Dette betyder at pumpens driftstid og den nødvendige energi til at levere varmt vand til tanken, kan reduceres til et minimum. 


Høj effektiv kuglemotor 

Den eneste bevægelige del i pumpens kugle motor er rotor/pumpehjul delen, som sidder på et ultrahårdt keramisk kugleleje. Der er ikke nogen almindelig aksel med lejer og tætninger. Monteringen af den permanent magnetiske rotor/pumpehjul enhed på det keramiske kugleleje giver en række fordele: 

Kuglelejet er selv justerende. Det betyder at der ikke er slør - og dermed ingen øget støjniveau i kuglelejet og pumpen kører stille og roligt hele tiden. 

Lejet er direkte smurt og afkøles af pumpens medie (våd rotor cirkulations-pumpe). Servicering er derfor ikke nødvendigt. 

Da rotoren holdes magnetisk undgår den selv små partikler af snavs, og vil ikke blive blokeret under normal drift, selv efter en lang stop periode, vil den pålideligt starte op igen. 

Kalkaflejringer kan fjernes med almindelige rengøringsmidler. 


Teknisk information

Motortype                                               

Akselløs kuglemotor med høj effektiv ECM permanent magnetteknologi

Maks. strømforbrug                                

PRO 15-1: 3-9 Watt


PRO 15-1 R: 6 Watt


PRO 15-1 RU: 8 Watt


PRO 15-3: 4-27 Watt

Maks. systemtryk                                    

10 bar

Systemtemperatur                                  

+2° C** til +65° C

Elektrisk tilslutning                                  

230V, 50 Hz

Temperaturområde                                

20-70° C

Pumpevæske                     

Varmtvand i husstande

Beskyttelsesklasse                                   

IP44


Specifikationer
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Genbestillingstid Lev. tid: 30D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 1
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading