LADEBEHOLDER EMALJERET 300 L

Artikelnummer 348711003
Anvendelsesmuligheder  Stående beholder til akkumulering af brugsvand i forbindelse med fjernvarme, centralvarmeanlæg og varmepumpe.  Ladebeholderen
Läs fullständig beskrivning och download teknisk information
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning

Anvendelsesmuligheder 

Stående beholder til akkumulering af brugsvand i forbindelse med fjernvarme, centralvarmeanlæg og varmepumpe. 

Ladebeholderen monteres som trykbeholder med sikkerhedsarmatur. 

Beholderen er forsynet med 1 sideflange Ø180mm, som rengøringsåbning eller til indbygning af yderligere en ribberørsvarmeveksler eller et el-varmelegme. 

Fra 800 ltr. er der 1 sideflange Ø290 mm og 1 sideflange Ø180 mm. 

Neotherm Ladebeholderen er emaljeret efter DIN 4753, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade. 

Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længere levetid. Dette kombineret med anode gør beholderen korrosionssikker. 

Beholderne leveres som standard med magnesium anode, men kan som tilbehør leveres med elektrisk anode. 


Emaljering 

Neotherm Ladebeholder er emaljeret efter DIN 4753, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade. 

Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længere levetid. 

Dette kombineret med anode gør beholderen korrosionssikker. Beholderne leveres som standard med magnesium anode, men kan som tilbehør leveres med elektrisk anode. 


Isolering 

Neotherm Ladebeholderen 200, 300, 400, 500 og 600 liter varmtvandsbeholdere er totalisoleret med miljøvenligt 60 mm PUR-isolering. 

Neotherm Ladebeholder 800, 1.000, 1.250, 1.500, 1.750, og 2000 liter varmtvandsbeholdere leveres med den nye innovative Neotherm UltraShell 100 mm isolering.

Isoleringen er aftagelig for at minimere beholderens diameter og mulighed for at komme gennem døre m.m. 


Teknisk informationImage title



Specifikationer
Enhet i försäljning STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Ledtidsberäkning 14D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 1
Basenhet Styk
    Laddar
    Laddar