KOMBIBEHOLDER FS-E 1,0 m2 140L

Artikelnummer 345142140
Neotherm FS-E varmtvandsbeholdere kan anvendes til både fjernvarme- og centralvarmeinstallationer til opvarmning af brugsvand i en- og tofamiliehuse,
Läs fullständig beskrivning och download teknisk information
Denna produkt kan inte beställas för tillfället.
Beskrivning

Neotherm FS-E varmtvandsbeholdere kan anvendes til både fjernvarme- og centralvarmeinstallationer til opvarmning af brugsvand i en- og tofamiliehuse, lejligheder og små virksomheder.

Høj effektivitet

Den store emaljerede stålspiral består af rør, som er dimensioneret til at give en maksimal afkøling af fjernvarme- eller centralvarmevandet ved et minimalt tryktab. Fjernvarme - eller centralvarmevandet føres ind i den øverste del af beholderen og derved opnås en god lagdeling og en hurtig opvarmning

Emaljering

Neotherm FS-E er emaljeret efter DN 4753, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade.

Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længer levetid kombineret med beskyttelsesanode gør beholderen korrosionssikker.

Isolering

Neotherm FS-E varmtvandsbeholdere er totalisoleret med miljøvenligt PU-isoleringsmateriale, og har derfor et minimalt varmetab.

Teknisk information

Tilgang koldt/varmt vand 3/4“

Fremløb/Retur (spiral 1,0m2) 3/4“

Inspektionsflange Ø180 mm

Maks. temperatur varme 95° C

Maks. temperatur brugsvand 55° C

Maks. drifttryk spiral (prøvetryk) 16 bar (23 bar)

Maks. drifttryk brugsvand (prøvetryk) 10 bar (16 bar)

Maks. differenstryk 3 bar

VA-godkendelse 3.21/19986


LED-display og taster

Fordele

Feriestilling

Med feriestillingen kan beholderen deaktiveres i den periode man er væk. Før planlagt hjemkomst bliver beholderen automatisk igen opvarmet til indstillet

temperatur.

Automatisk legionella funktion

Hvis temperaturen i beholderen gennem en længere periode er forholdsvis lav opstarter automatisk en opvarmning af beholderen til 70° C (eksempelvis efter endt ferie).

Fejlmeddelelse ved tørløb

Tages beholderen i brug uden påfyldt vand sikrer en beskyttelsesmekanisme at der kommer en fejlmeddelelse på displayet at beholderen vil blive bekadiget.

Fejlmeddelelse ved unormal lang opvarmningstid

Hvis opvarmningen med elpatronen tager unormalt lang tid (eksempelvis ved stærk forkalkning), fremkommer fejlmeddellelse.

Fejlmeddelelse under følgende situationer

Fejl fra sikkerhedstemperaturbegænser

Defekt sensor

Defekt CPU

Defekte ledningerSpecifikationer
Enhet i försäljning STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Ledtidsberäkning 30D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 4
Basenhet Styk
    Laddar
    Laddar