PRÆISOLERET RØR QUADRUPLE 160/2X25H+25S+20S

Varenr. 087818324
Meget fleksibelt præ-isoleret rørsystem fra Terrendis der kombinerer to fjernvarmerør og to brugs- og drikkevandsrør. Anvendes primært til
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

Meget fleksibelt præ-isoleret rørsystem fra Terrendis der kombinerer to fjernvarmerør og to brugs- og drikkevandsrør. Anvendes primært til distribution af opvarmningsvand og varmt vand til sanitære installationer i forsyningsnettet.

Medierøret er fremstillet af høj-densitet krydsfornettet polyethylene (PE-Xa) med orange farvet iltdiffusionsspærre der markerer varme fremløb og et blåt medierør til varme returløb. Medierørene til de sanitære cirkulationslinjer er farveløse til en hvidlig farve.

Flerlags PE-X skumisoleringen er fremstillet af CFC-frit, mikrocellulært tværbundet polyethylenskum med lukket cellestruktur og vandafvisende flerlagsplade skum, der kendetegnes ved dets modstandsdygtighed over for ældning og fugt samt dets enestående fleksibilitet.

Den højkvalitets, sortfarvede UV-resistente, dobbeltvæggede HDPE-Yderkappe i bølgeprofil, beskytter det præ-isolerede rør mod ældning og fugt, samtidig med at røret opretholder maksimal fleksibilitet.


Teknisk information

  • Fjern- og centralvarme medierør : PE-Xa/SDR 11/PN 6

  • Sanitets medierør : PE-Xa/SDR 7.4/PN 10

  • Maks. væske temperatur: +95°C

  • PE-X isoleringsskum: < 1% vandsabsorbering i overensstemmelse med ISO 2896

  • Rørrullelængde, alle dimensioner: 100 m

  • CFC-fri produktionsproces

Specifikationer
Salgsenhed MTR
LAGERSTATUS LAGERVARE
Genbestillingstid 14D
Forpakning 1 0
Forpakning 2 0
Basisenhed Meter
    Loading
    Loading