NEOTHERM FUGTSTYRET VENTIL. PIR 230V TIMER

Varenr. 353818125
OBS! Leveringtid forventes - Kontakt Neotherm A/S Neotherm fugtstyret udsugningsventil behovstyres ved at starte forcering ved en relativ fugtighed på
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
OBS! Leveringtid forventes - Kontakt Neotherm A/S

Neotherm fugtstyret udsugningsventil behovstyres ved at starte forcering ved en relativ fugtighed på 30% og øger luftmængden til den er helt åben ved en relativ fugtighed på 70%. Ventilen fås i flere størrelser med mulighed for ekstra forcering via et ekstra spjæld i ventilen hvor der kan vælges mellem mekanisk med snoretræk, batteridrevet og 230 v tilslutning. 

Alle ventiler leveres med brandbeskyttelsesplade så den overholder brandnormen DS 428 


Anvendelse 

Udsugningsarmaturet i Neotherm fugtstyret udsugningsventil behovsstyrer udsugningsluften i 

forhold til den relative fugtighed i boligen. Dette giver mulighed for at lave et energioptimeret system, som samtidigt medvirker til et bedre indeklima. 


Anvendelsesområde 

Neotherm fugtstyret udsugningsventil benyttes i badeværelser og vil øge udsugningen når der er bade aktivitet og generelt høj fugtighed i rummet. 

Neotherm El muliggør at man kan kombinere fugtregulering og forcering i forbindelse med madlavning eller hvis man ønsker at øge luftmængden grundet lugtgener 


Installation

Neotherm fugtstyret udsugningsventil leveres uden fittings, indløbsring / nippel som skal tilkøbes.
Den monteres ved at indsætte ventilen i ventilationskanalen. Der er forboret 3 huller i ventilen og det anbefales at man skruer ventilen fast til væggen.


Indregulering

Ventilationsanlægget skal altid være trykstyret. Neotherm Fugtstyret udsugningsventil skal ikke indreguleres og ventilen er leveret med måleudtag for at kontrollere at det korrekte tryk. 

Diagram er udarbejdet ved et bagtryk på 100 pa, hvis man ønsker et andet bagtryk kan det omregnes med nedenstående formel. 

Specifikationer
Beskrivelse 2 INKL. BRANDBESKYT.PLADE FORCERING 30 MIN
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Forpakning 1 1
Forpakning 2 1
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading