MINISHUNT TR, MED TRÅDLØS REGULERING

Varenr. 466561405
Neotherms Minishunt med trådløs styring er udviklet til dig der skal bruge et anlæg med en eller to gulvvarmeslanger i et rum. Det er specielt egnet
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

Neotherms Minishunt med trådløs styring
er udviklet til dig der skal bruge et anlæg med en eller to gulvvarmeslanger i et rum. Det er specielt egnet til badeværelser, vådrum eller ved tilbygning og modernisering af boliger.
Pakken inkluderer komponenter der giver dig mulighed for trådløst at styre temperaturen i rummet med Neotherms Smarthome app, så du slipper for synlige ledninger eller installationer. Denne udgave er med en Futura Z Koordinator og en trådløs rumtermostat der kun kan betjenes via displayet, modsat Minishunten med Futura Z Gateway og Rumtermostat der kan betjenes via Neotherms app.

Ved rum over 30 m2 anbefales det at systemet udbygges til 2 kredse med et fordelersæt.

Husk at tilkøbe omløbersæt

Futura Z Trådløs Aktuator
Batteridrevet trådløs aktuator. Erstatter det traditionelle føler-hoved på radiatorventilen og styres af den digitale rumtermostat eller via Neotherm Smart Home.

Futura Z Digital Rumtermostat
Programmerbar rumtermostat til komfortstyring af din gulvvarme.
Programmerbar natsænkning, ferie- og partyfunktion er nogle af de ting du kan vælge. Via Neotherm Smart Home APP, kan rumtermostaten låses, hvilket kan være en fordel til institutionsbrug mv.

Futura Z Koordinator
Ønsker du at  køre et offline system, uden en Futura Z Gateway, så kan du benytte en Futura Z Koordinator.  Har du fx. en Futura Z Rumtermostat og en Futura Z Aktuator til Radiatorstyring, så får Koordinatoren enhederne, til at 'tale' sammen uden brug af en Gateway.
Futura Z Koordinator leveres med 230V USB Adapter. 
Specifikationer
Beskrivelse 2 M/KOORDINATOR,DIGITAL RUMTERMOSTAT OG AKTUATOR
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Forpakning 1 1
Forpakning 2 1
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading