MINISHUNT TR, MED SMARTHOME REGULERING

Varenr. 466561407
Neotherms Minishunt med trådløs styring er udviklet til dig der skal bruge et anlæg med en eller to gulvvarmeslanger i et rum. Det er specielt egnet
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

Neotherms Minishunt med trådløs styring
er udviklet til dig der skal bruge et anlæg med en eller to gulvvarmeslanger i et rum. Det er specielt egnet til badeværelser, vådrum eller ved tilbygning og modernisering af boliger.
Pakken inkluderer komponenter der giver dig mulighed for trådløst at styre temperaturen i rummet med Neotherms Smarthome app, så du slipper for synlige ledninger eller installationer. Denne udgave er med en trådløs rumsensor der kun kan betjenes med Neotherms App, modsat Minishunten med Futura Z Rumtermostaten der er med display og derfor kan betjenes vha displayet eller i vores app.

Ved rum over 30 m2 anbefales det at systemet udbygges til 2 kredse med et fordelersæt.

Husk at tilkøbe omløbersæt

Futura Z Trådløs Aktuator
Batteridrevet trådløs aktuator. Erstatter det traditionelle føler-hoved på radiatorventilen og styres af den digitale rumtermostat eller via Neotherm Smart Home.

Futura Z Trådløs Rumsensor
Trådløs rumsensor til komfort styring af din gulvvarme. 
Rumsensoren kan monteres et diskret sted i rummet, da den ikke kræver yderligere betjening. Sensoren kommunikerer med Futura Z Gateway og temperaturen styres via Neotherm Smart Home App. 

Futura Z Gateway
Futura Gateway er den enhed der trådløst, forbinder de forskellige Neotherm Smart Home enheder med husets WIFI-router, således at systemet kan overvåges og reguleres via Neotherm Smart Home appen på Smartphone, Tablet eller PC. Der kan tilsluttes op til 240 enheder til en Futura Z Gateway. Antallet af Gateways i et system, er ubegrænsende
Specifikationer
Beskrivelse 2 M/GATEWAY,RUMSENSOR OG AKTUATOR
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Forpakning 1 0
Forpakning 2 0
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading