KABINETBEHOLDER ERRE BV-EL

Varenr. 348714000
Kort produktbeskrivelse
Solvarmebeholder ERRE er en specialudviklet solvarmebeholder med 2 varmespiraler beregnet for opvarmning af brugsvand med solvarme og alternativt med
Læs hele beskrivelsen
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

Solvarmebeholder ERRE er en specialudviklet solvarmebeholder med 2 varmespiraler beregnet for opvarmning af brugsvand med solvarme og alternativt med centralvarmesupplering, for en- og tofamiliehuse.

Neotherm solvamebeholder ERRE leveres med lakeret kabinet med aftagelig front i byggemål 600x600x1900mm og passer derfor perfekt ind sammen med standard højskabe.

Al teknik er integreret i kabinetbeholderen, så man får en løsning der nemt og elegant kan integreres i køkken eller bryggers hvor der ellers er trange pladsforhold og hvor der også skal tages hensyn til det estetiske.

Neotherm solvarmebeholder ERRE er en specialkonstrueret beholder på 250 liter med 2 spiraler. Nederste spiral for solvarme og øverste spiral for supplerende opvarmning fra kedel.

Øverste spiral er sænket, så den reelt kan levere lige så meget vand som en 400 liter solvarmebeholder med topspiral.

Neotherm solvarmebeholder ERRE er indvendigt emaljeret efter DIN 4753 og udstyret med topmonteret anode for beskyttelse mod korrosion, 2 følerkanaler og mulighed for tilslutning af elpatron Ø180 mm. ERRE leveres med 50 mm skumisolering og højdeindstillelige fødder.

Kabinetbeholder leveres komplet opmonteret og klar til brug med solvarmestyring opsat efter valgt anlægstype, for hurtig og sikker idriftstagning.


Brugsvandssæt bestående af

250 liter varmtvandsbeholder med 2 spiraler

Solarpumpe

Solarstyring med digitalt display

Af- og påfyldningssæt med flowmåler

Stor luftudlader

Afspærringsventiler

Tidsstyret el-patron

Sikkerhedsarmatur med blandeventil


Specifikationer
Salgsenhed STK
Varestatus PRODUKTION
Basisenhed Stk.
Leveringstid 2D
Forpakning 1 0
Forpakning 2 0
    Loading
    Loading