VARMTVANDSBEHOLDER FJV/VP 12m2/1750L INKL. ISOL.

Varenr. 348525175
Anvendelsesmuligheder Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjern- varme og centralvarmeinstallationer i en- og
Læs den fulde beskrivelse
This product cannot be ordered at the moment.
Beskrivelse

Anvendelsesmuligheder

Neotherm FJV varmtvandsbeholdere kan anvendes til både varmepumpe, fjern- varme og centralvarmeinstallationer i en- og tofamiliehuse, virksomheder og større lejlighedskomplekser.


Høj effektivitet

Den store emaljerede stålspiral består af et stålrør, som er dimensioneret til at give en maksimal afkøling af varmepumpe-, fjernvarme- eller centralvarmevandet ved et minimalt tryktab. Kombineret med koldvandsindgang uden turbulens giver det en effektiv lagdeling og dermed høj virkningsgrad, som giver hurtig og effektiv opvarmning af vandet.


Emaljering

Neotherm FJV er emaljeret efter DIN 4753, som ved temperaturer på ca. 800° C er smeltet sammen til en hård og uigennemtrængelig overflade.

Den glashårde overflade afviser kalk og anden belægning selv efter mange års brug. Resultatet er bedre hygiejne og længere levetid.

Dette kombineret med anode gør beholderen korrosionssikker. Beholderne leveres som standard med magnesium anode, men kan som tilbehør leveres med elektrisk anode.


Isolering

Neotherm FJV 800, 1.000, 1.250, 1.500, 1.750 og 2000 liter varmtvandsbeholdere leveres med den nye innovative Neotherm UltraShell isolering. Isoleringstykkelse 100mm. 

Isoleringen er aftagelig for at minimere beholderens diameter og mulighed for at komme gennem døre etc. 

Specifikationer
Description 2 INKL. ULTRASHELL 100 ISOLERING
Sales Unit of Measure STK
LAGERSTATUS SKAFFEVARE
Lead Time Calculation 14D
Inner Pack 1
Outer Pack 1
Base Unit of Measure Styk
    Loading
    Loading