Neotherm valgt som VVS-leverandør til nyt regionshospital

Thursday, February 2, 2017
Neotherm valgt som VVS-leverandør til nyt regionshospital Neotherm A/S og Bravida Danmark A/S har indgået et spændende samarbejde og underskrevet kontrakt på levering af varer og ydelser til det nye regionshospital DNV-Gødstrup vest for Herning.
Bravida har vundet installationsentreprisen på fase 1, og Neotherm er blevet valgt til at levere en del af installationsprodukterne til byggeriet.

Leverancerne omfatter blandt andet produkter inden for brugsvandsinstallationer, gulvvarme, pladevekslere, shuntgrupper, interim varme samt diverse balanceringsventiler til det store hospitalsbyggeri.

”Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at få en del af leverancerne af installationsprodukter til regionshospitalet. Det har været en spændende udfordring, og i kraft af særdeles engagerede medarbejdere både i vores interne og eksterne salgsled er det nu lykkedes at få aftalen i hus”, siger salgs- og marketingschef Klaus Strange fra Neotherm.

Byggeriet af DNV-Gødstrup blev påbegyndt i 2012, og nu tager arbejdet med de tekniske installationer for alvor fart. Hos Neotherm A/S er der nedsat en projektgruppe, der gennem hele forløbet skal varetage ordretilgangen samt sikre, at alle leveringtider bliver overholdt.

DNV-Gødstrup bliver et moderne akut-hospital med alle behandlingsfunktioner, der dækker hele det vestlige område af Region Midtjylland. Hospitalet bliver på ca. 127.000 m2 og er finansieret af kvalitetsfondsmidler. Herudover bygges der endvidere et psykiatrisk hospital på ca. 13.000 m2 , der finansieres af regionens egne midler.

Neotherm A/S leverer helhedsløsninger til VVS-branchen inden for gulvvarmesystemer, brugsvandssystemer, køle- varmecentraler, klima og energiløsninger samt strålevarme. Virksomheden tilbyder kvalificeret og praktisk rådgivning fra udbud til projektet afleveres. Gennem direkte leverancer og dialog har vi tæt kontakt til vores kunder, hvorved vi sikrer den bedste kvalitet til den rigtige pris.
Loading
Loading