Image title

SALGSCHEF TIL UDVIKLINGSORIENTERET VIRKSOMHED I VVS-BRANCHEN

Vil du være interesseret i at få salgsledelsesansvar i en udviklingsorienteret virksomhed med MEGET højt til loftet, stærke produktkompetencer, som leverer en produktteknisk god service til kunderne (primært VVS'er og teknikentreprenører) og mulighed for at arbejde med ægte frihed under ansvar - så er jobbet her!!
 
Med base i Frederikssund vil du få ansvaret for at lede, coache og udvikle 8-9 eksterne sælgere og være en aktiv part i udarbejdelse af de overordnede strategiske beslutninger samt eksekvere de vedtagne strategier og udarbejde operationelle handlingsplaner. 
Salget foregår direkte til VVS'er og teknikentreprenører dels via direkte kundekontakt med eksterne sælgere - typisk projektsalg - med interne salgsmedarbejdere og via virksomheden webshop. 
Projektsalg og salg via virksomhedens webshop vil være to fokusområder for den nye salgschef. 

Neotherm forventer, at du har flere års opdateret salgsledelseserfaring og haft ledelse af min. 3-4 eksterne sælgere. Du har formentlig erfaring fra leverandører, producenter eller grossister i VVS-branchen - men det er ikke et krav. Du har tidligere været ekstern sælger, ved hvad e-commerce er og er fortrolig med de social medier samt it-salgsledelsessystemer (CRM). 


Hvis du kan se dig selv i denne spændende udfordring
 - så vil jeg meget gerne tale med dig, og jeg kan kontaktes
på mobilnummer 40 64 81 91 - eller email tbm@tommaconsulting.dk

Neotherm A/S er en privatejet virksomhed, etableret i 1978 og med hovedsæde i Frederikssund. Vi driver vores virksomhed ud fra en ambition om, at de ting vi beskæftiger os med altid skal give mening. Uanset om det er som leverandør til den danske byggebranche eller som arbejdsplads for vores medarbejdere.
Vores vision er, at vi skal være byggebranchens førende, professionelle og progressive leverandør af varme- og installationstekniske løsninger baseret på unikke kompetencer og passion, med det formål at kunderne oplever energioptimerede indeklimaløsninger baseret på et stort indhold af viden og kvalitet.

Loading
Loading