TRYKEKSP. EPDM CYL. 24 L, 0,5 BAR FORTRYK - VR24

Varenr. 370872024
En trykekspansionsbeholder er en lukket beholder, hvor der sidder en membran inde i stålbeholderen. Mellem stålbeholderen og membranen er der
Læs den fulde beskrivelse
This product cannot be ordered at the moment.
Beskrivelse

En trykekspansionsbeholder er en lukket beholder, hvor der sidder en membran inde i stålbeholderen. Mellem stålbeholderen og membranen er der kvælstof. Når vandet i en trykekspansionsbeholder bliver varmt, udvider vandvolumen sig. Det varme vand bliver skubbet ind i membranen, som forhindrer vandet i at komme ud af beholderen. På denne måde kan vandet udvide sig uden der sker noget. 

Beholderne leveres med et fortryk i beholderen uden om bælgen, der skiller luft fra anlægsvandet. Fortrykket bør ifølge EN 12828, modsvare systemets statiske højde + 0,3 bar for at sikre tilstrækkeligt tryk i anlæggets højeste punkt. 

Når påfyldning og opstartsprocessen er afsluttet, øges trykket endnu ca. 0,3 bar op over fortrykket, for at sikre, at der er lidt vand i bælgen ved anlæggets opvarmning. 

Med stigende temperatur, vil anlægsvandet ekspandere og blive presset ind i beholderens bælg, hvorved trykket stiger lidt i anlæg og beholder. 

Når temperaturen falder, falder trykket i anlægget, og bælgens vand presses tilbage i anlægget af den komprimerede luft i beholderen. 


Teknisk information


Standard fortryk : 1,5 bar

Ekspansionsbeholder Stål EN 10111-1.0335 

Membran: EPDM gummi 

Overfladebehandling Lakeret: RAL 3000 

Højeste tilladte driftstryk (5 – 600 liter): 8 bar 

Temperaturområde -10 - 100°C 

Diameter: 280

Højde: 489

Vægt: 5,4 kg

Montage: Ophæng

Tilslutningsgevind: G3/4"

Montage: Ophæng


Trykekspansionsbeholdere er konstrueret og mærket efter det europæiske direktiv for trykbeholdere PED CE 97/23, EN13831

Specifikationer
Sales Unit of Measure STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Lead Time Calculation 30D
Inner Pack 1
Outer Pack 42
Base Unit of Measure Styk
    Loading
    Loading