DAB PUMPE EVOSTA3 25-40/180

Varenr. 383003104
Elektronisk cirkulationspumpe med lavt energiforbrug til vandcirkulation i alle typer varme- og kølesystemer. Fordele  Den nye serie af EVOSTA
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

Elektronisk cirkulationspumpe med lavt energiforbrug til vandcirkulation i alle typer varme- og kølesystemer.

Fordele 

Den nye serie af EVOSTA 3-cirkulationspumper fra DAB kombinerer den mekaniske cirkulationspumpes styrke med fordelene ved de elektroniske cirkulationspumper.
Takket være permanentmagnet-synkronmotoren, frekvensomformeren, energieffektiviteten på EEI ≤ 0,19 samt kapslingsklassen IPX5 og den integrerede udluftningsskrue hører EVOSTA 3-serien til blandt de bedste produkter i dette segment, hvad angår ydelse og pålidelighed.

EVOSTA 3-serien er på grund af den kompakte størrelse og allround-ydelsen den perfekte erstatning for gamle 3-trins-cirkulationspumper. Pumpen er meget brugervenlig, med en enkelt knap til den sekventielle indstilling og direkte adgang til motorakslen.

I EVOSTA 3-serien vises den aktuelle gennemstrømningsmængde, den aktuelle pumpehøjde og det aktuelle strømforbrug i watt.
EVOSTA 3-versionen tilbyder også den nye funktion automatisk udluftning.

Konstruktive kendetegn 

Pumpehus af støbejern med kataforese-belægning og vådløbermotor. Motorhus af rustfrit stål, rotorhjul af teknopolymer. Keramisk motoraksel på grafitbøsninger, smurt af den pumpede væske. Rustfri stålforing, statorforing og lukkeflange. Keramisk trykring. EPDM-tætningsring og messing-udluftningsskrue. Takket være motorens indre beskyttelse behøver pumpen ikke overbelastningsbeskyttelse.

Kontrolpanel 

Indstillingerne af cirkulationspumpen EVOSTA 3 kan ændres på betjeningspanelet på pumpens front. Pumpen har ni indstillingsmuligheder, der kan vælges ved at trykke på MODE -tasten. Tre LED-lamper på fronten indikerer den aktuelle indstilling af styringstilstanden med det tilhørende symbol.
EVOSTA 3 har et display med følgende data:
 
- valgt styringstilstand
- valgt kurve
- aktuelt strømforbrug i watt
- aktuel pumpehøjde i meter
- aktuel gennemstrømningsmængde i m³/h

Teknisk information

Specifikationer
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Genbestillingstid 14D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 108
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading