DAB PUMPE EVOPLUS SMALL 25-80/180

Varenr. 383004108
De elektroniske cirkulationspumper EVOPLUS kan anvendes i varme-, ventilations- og klimaanlæg til beboelses- og erhvervsejendomme, inklusive: - store
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
De elektroniske cirkulationspumper EVOPLUS kan anvendes i varme-, ventilations- og klimaanlæg til beboelses- og erhvervsejendomme, inklusive: - store beboelsesejendomme - boligselskaber og etageejendomme - enfamiliehuse - klinikker og sygehuse - skoler - kontorbygninger - ejendomsprojekt.

Fås i enkeltversionen med flangetilslutning DN 32, DN 40, DN 50 og DN 65.

Dobbeltversionen fås med et pumpehus med flange DN 32 og DN 40, PN 6 / PN 10 / PN 16.

Design

Cirkulationspumpe med hydraulikdel af støbejern og synkronmotor med vådløber. Motorhus i aluminium. Pumpehus med høj hydraulisk virkningsgrad som følge af meget præcis konstruktion og glatte indvendige flader. Inline-suge- og udgangsåbninger.
Enkeltversionen er som standard udstyret med varmeisoleringsskal for at undgå varmetab og/eller dannelse af kondens på pumpehuset.
Isoleringen af dobbeltversionen skal udføres af installatøren.
Sørg for ikke at lukke kondensatudløbsåbningerne for ikke at forstyrre driften.

Rotorhjul af teknopolymer, motoraksel af aluminiumoxid med grafitlejer, der smøres af pumpemediet.
Rotorbeskyttelseskappe i rustfrit stål.
Keramisk trykring, ethylenpropylenpakninger og statorkappe i kulfiberkompositmateriale.
Permanentmagnet-synkronmotor.
Dobbeltversionen indeholder en automatisk kontraventil i udgangsåbningen for at forhindre, at vandet cirkulerer gennem pumpen, når den ikke kører. Endvidere medfølger som standard en blindflange, så hver af de to motorer kan fjernes med henblik på vedligeholdelse.
Standardudførelsen af pumpehuset er PN 16; versionen med flanger har fire boringer, der passer til modflanger PN 6 / PN 10 / PN 16, så pumperne kan udskiftes i eksisterende anlæg.

Driftsområde: fra 2 til 12 m3/t med hoved op til 11 meter.
Arbejdstryk: 16 bar (1600 kPa).
Standard flanger: DN 32, DN 40 PN 6 / PN 10 / PN 16 (4 huller).
Temperaturområde for pumpet væske: fra -10 °C til +110 °C.Cirkulationspumpens kapslingsklasse: IP 44
Isolationsklasse: F
Standardspænding: enfaset 220/240 V, 50/60 Hz
Dette produkt overholder de europæiske standarder EN 61800-3 – EN 60335-1 – EN 60335-2-51Anvendelse til brugsvandscirkulation

Pumpeversionen med et pumpehus i rødgods er specielt udviklet til brugsvandscirkulation. I driftstilstanden for konstant vandtemperatur styres vandtemperaturen i cirkulationsledningen, uden at der er behov for termostatventiler; derved opretholdes den nødvendige vandtemperatur for brugeren.

Anvendelse i varmeanlæg

EVOPLUS-cirkulationspumper til små varmeanlæg tilsluttes lysnettet via en praktisk stikforbindelse med det tilhørende stik inkluderet, hvilket forenkler og fremskynder driften.
Den krævede varmeydelse i de forskellige anvendelser svinger betydeligt i løbet af dagen og natten på grund af omgivelsestemperaturen og de skiftende mønstre for ophold i de opvarmede rum.
Denne situation vanskeliggøres yderligere af de forskellige krav i de forskellige rum samt forgreninger af varmekredsløbet, der åbnes eller lukkes i mere komplekse installationer. Elektronisk styrede vådløberpumper sørger i næsten alle korrekt dimensionerede installationer konsekvent for tilstrækkelig ydelse og samtidig lavere støjemissioner, større komfort og betydeligt lavere driftsomkostninger.

Anvendelse i klimaanlæg

I modsætning til konventionelle elektroniske pumper kan de elektroniske cirkulationspumper EVOPLUS også bruges i klimaanlæg, hvor temperaturen af
væsken, der pumpes, ligger under omgivelsestemperaturen. Under disse driftsbetingelser dannes der let kondens udvendigt på pumpens overflade, uden at dette dog påvirker den korrekte funktion af de elektroniske og mekaniske dele. Produktet er designet og dimensioneret, så kondensatet kan løbe af uden at beskadige komponenterne.
Specifikationer
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS SKAFFEVARE
Genbestillingstid 14D
Forpakning 1 0
Forpakning 2 0
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading