DAB EVOPLUS B 100/280.50 BV

Varenr. 383010510
De elektroniske cirkulationspumper EVOPLUS kan anvendes i varme-, ventilations- og klimaanlæg til beboelses- og erhvervsejendomme, inklusive: - store
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
De elektroniske cirkulationspumper EVOPLUS kan anvendes i varme-, ventilations- og klimaanlæg til beboelses- og erhvervsejendomme, inklusive:

- store beboelsesejendomme - boligselskaber og etageejendomme - enfamiliehuse
- klinikker og sygehuse - skoler - kontorbygninger
- ejendomsprojekter
 
Alle modeller fås som enkelt- og dobbeltversion.
 
Leveres også med pumpehus af bronze til brugsvandskredsløbet.
Fås i enkeltversionen med 1 1/2"-gevindtilslutning samt med DN 32 og DN 40 flangetilslutninger.

Anvendelse til brugsvandscirkulation

Pumpehuset er fremstillet i rødgods. Pumpen er specielt udviklet til brugsvandscirkulation. I driftstilstanden for konstant vandtemperatur styres vandtemperaturen i cirkulationsledningen, uden at der er behov for termostatventiler; derved opretholdes den nødvendige vandtemperatur for brugeren.

Anvendelse i varmeanlæg

Den krævede varmeydelse i de forskellige anvendelser svinger betydeligt i løbet af dagen og natten på grund af omgivelsestemperaturen og de skiftende mønstre for ophold i de opvarmede rum. Denne situation vanskeliggøres yderligere af de forskellige krav i de forskellige rum samt forgreninger af varmekredsløbet, der åbnes eller lukkes i mere komplekse installationer. Elektronisk styrede vådløberpumper sørger i næsten alle korrekt dimensionerede installationer konsekvent for tilstrækkelig ydelse og samtidig lavere støjemissioner, større komfort og betydeligt lavere driftsomkostninger.

Anvendelse i klimaanlæg

I modsætning til konventionelle elektroniske pumper kan de elektroniske cirkulationspumper EVOPLUS også bruges i klimaanlæg, hvor temperaturen af væsken, der pumpes, ligger under omgivelsestemperaturen. Under disse driftsbetingelser dannes der let kondens udvendigt på pumpens overflade, uden at dette dog påvirker den korrekte funktion af de elektroniske og mekaniske dele. Produktet er designet og dimensioneret, så kondensatet kan løbe af uden at beskadige komponenterne.

Design

Cirkulationspumpe med hydraulikdel af støbejern og synkronmotor med vådløber. Motorhus i aluminium. Pumpehus med høj hydraulisk virkningsgrad som følge af meget præcis konstruktion og glatte indvendige flader. De påflangede suge- og udgangsåbninger er udstyrede med gevindarmaturer til tryk- og temperaturmåling. 
Enkeltversionen er som standard udstyret med varmeisoleringsskal for at undgå varmetab og/eller dannelse af kondens på pumpehuset.
Isoleringen af dobbeltversionen skal udføres af installatøren. Sørg for ikke at lukke kondensatudløbsåbningerne for ikke at forstyrre driften.
Rotorhjul af teknopolymer, motoraksel af hærdet specialstål med keramiklejer, der smøres af pumpemediet. Rotorbeskyttelseskappe i rustfrit stål. Keramisk trykring, ethylenpropylenpakninger og statorkappe i kulfiberkompositmateriale. Permanentmagnet-synkronmotor. Dobbeltversionen indeholder en automatisk kontraventil i udgangsåbningen for at forhindre, at vandet cirkulerer gennem pumpen, når den ikke kører. Endvidere medfølger som standard en blindflange, så hver af de to motorer kan fjernes med henblik på vedligeholdelse. 

Pumpehusets standardudførelse er PN 16.
Der kan leveres versioner både med DN 80 og DN 100 PN 6 (fire boringer) på forespørgsel.
Cirkulationspumpens kapslingsklasse: IP 44
Isolationsklasse: F
Standardspænding: enfaset 220/240 V, 50/60 Hz
Dette produkt overholder de europæiske standarder EN 61800-3 – EN 60335-1 – EN 60335-2-5151Specifikationer
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS SKAFFEVARE
Genbestillingstid 14D
Forpakning 1 0
Forpakning 2 0
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading