DAB BRUGSVANDSPUMPE EVOSTA2 25-70/150

Varenr. 383007107
Elektronisk cirkulationspumpe med lavt energiforbrug til vandcirkulation i alle typer varme- og kølesystemer. Fordele Den nye serie af EVOSTA
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse
Elektronisk cirkulationspumpe med lavt energiforbrug til vandcirkulation i alle typer varme- og kølesystemer.

Fordele

Den nye serie af EVOSTA 2-cirkulationspumper fra DAB kombinerer den mekaniske cirkulationspumpes styrke med fordelene ved de elektroniske cirkulationspumper.
Takket være permanentmagnet-synkronmotoren, frekvensomformeren, energieffektiviteten på EEI ≤ 0,18 samt kapslingsklassen IPX5 og den integrerede udluftningsskrue hører EVOSTA 2-serien til blandt de bedste produkter i dette segment, hvad angår ydelse og pålidelighed.
Sortimentet af EVOSTA 2-cirkulationspumper er på grund af den kompakte størrelse og allround-ydelsen den perfekte erstatning for gamle 3-trins-cirkulationspumper.
Produktet er meget brugervenligt, med en enkelt knap til den sekventielle indstilling og direkte adgang til motorakslen.

Design

Pumpehus af st bejern med kataforese-belægning og vådløbermotor. Motorhus af rustfrit stål, rotorhjul af teknopolymer. Keramisk motoraksel på grafitbøsninger, smurt af den pumpede væske. Rustfri stålforing, statorforing og lukkeflange. Keramisk trykring. EPDM-tætningsring og messing-udluftningsskrue.
Takket være motorens indre beskyttelse behøver pumpen ikke overbelastningsbeskyttelse.

Display

Indstillingerne af cirkulationspumpen EVOSTA 2 kan ændres på betjeningspanelet på pumpens front. Pumperne har ni indstillingsmuligheder, der kan vælges ved at trykke på MODE -tasten. Tre LED-lamper på fronten indikerer den aktuelle indstilling af styringstilstanden med det tilhørende symbol.

Teknisk information


Anvendelsesområde  

0,4-3,6 m3/h med pumpehøjde op til 6,9 meter
Temperaturområde væske                  

Fra -10°C C til +110°C
Maks. driftstryk                   
10 bar (1000 kPa)
Kapslingsklasse  

IPX5
Isolationsklasse      

F
Installation                                        
Med vandret motorakse
Strømforsyning                                         
Enfaset 1x230 V~ 50/60 Hz
Pumpede væsker                                                
Ren, uden faste partikler og mineralolier, ikke klæbrig, kemisk neutral, næsten samme karakteristika som vand (glykol maks. 30 %).
Specifikationer
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Genbestillingstid 14D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 126
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading