Cookies på www.neotherm.dk



Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal uger, men de fornyes efter hvert besøg.

www.neotherm.dk anvender cookies til følgende formål

1. Teknisk funktionalitet, herunder login, så vi kan huske dine præferencer.

2. Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører og partnere.

3. Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.

4. Individuel og adfærdsbaseret annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.


Hvad bruges cookies til på neotherm.dk?

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, samt oplysninger om brugere, herunder køn, alder, geografi og interesser for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler Neotherm A/S

Du kan besøge Neotherm.dk uden at videregive dine persondata. Når du klikker dig ind på Neotherm.dk får du et ID til din session. Dette kan ikke bruges til at identificere dig som person.

Hvis du ønsker at handle eller interagerer med os, har brug for en række personoplysninger. Nogle oplysninger har vi brug for for at kunne gennemføre en handel og leve op til kravene som Hvidvasknings- og Bogføringsloven stiller. Ønsker du kontakte os på mail eller via vores chat, så er der andre persondata vi kræver for at ekspederer din henvendelse.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler på www.Neotherm.dk

Log-in, Kontaktperson, firmanavn, CVR nummer, E-mailadresse, for- og efternavn, adresser, leveringsadresser, telefonnummer, oplysninger til speditøren. Vi indsamler også en række tekniske data, som: IP-adresser, adfærd og ageren på siden, besøgte URLs, handlinger såsom klik, tid på hver side, geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel. 

 



GDPR - Hvor lagres dine Persondata?

Persondata relateret til køb på Neotherm.dk bliver lagret dels i vores webshops CMS system, men også i vores ERP system.


Hvem videregiver vi Persondata til?

Persondata afgivet på www.Neotherm.dk kan blive videregivet til Interne afdelinger betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser samt forretningspartnere der hjælper med at optimere og vedligeholde Neotherm.dk. Dette gøres for at give kunderne den bedste oplevelse når de handler på www.Neotherm.dk

Herunder er de forretningspartnere vi benytter os af

Vi i Neotherm anvender Google Analytics til indsamling af bla. besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Dog er de anonymiseret så de ikke kan benyttes til at identificere individer. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.Neotherm.dk og kan findes her: www.google.com/privacy

Den data der bliver indsamlet via Google Analytics bliver automatisk slettet efter 38 måneder. 

Neotherm.dk anvender også Zendesk Chat, som også indsamler og lagrer persondata.

Zendesk lagrer, chathistorik, navn, E-mailadresse, Ip-adresse, telefonnummer og adfærd på www.neotherm.dk. Disse data bliver slettet efter 24 måneder. 

Er du tilmeldt Neotherms informationsbrev, en e-mail der bliver sendt ud indeholdene bla. marketingsrelateret indhold, så bliver nogle af dine persondata også indsamlet og lagret på vores Mailchimp konto. Mailchimp lagrer data i relation til de udsendte E-mails, som adfærd, køb og åbningsrater men også de Persondata som du som kunde selv har registreret dig med da du valgte at modtage vores informationsbrev. Disse data bliver slettet efter 24 måneder.

Du kan til altid afmelde dig vores informationsbrev ved at benytte dig af afmeldelseslinket her på siden, eller ved at klikke på ’Afmeld’ i bunden af hver informationsbrev.

Neotherm A/S har indgået Databehandler aftaler med alle ovennævnte forretningspartnere. Dette er gjort i henhold til gældende lovgivning. 

Kontakt os vedrørende personoplysninger

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Du skal i så fald kontakte info@neotherm.dk.

Du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i GDPR


Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge GDPR, skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Alle forretningspartnere med adgang til dine persondata har Neotherm indgået Databehandler aftaler med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge GDPR ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du har også ret til at få dem slettet såfremt du ønsker det.

Kontakt Info@neotherm.dk hvis du vil vide mere.

Loading
Loading