TRYKEKSP. EPDM CYL. 150 L, 1,5 BAR FORTRYK

Varenr. 370872150
En trykekspansionsbeholder er en lukket beholder, hvor der sidder en membran inde i stålbeholderen. Mellem stålbeholderen og membranen er der
Læs hele beskrivelsen og download teknisk information
Dette produkt kan ikke bestilles i øjeblikket.
Beskrivelse

En trykekspansionsbeholder er en lukket beholder, hvor der sidder en membran inde i stålbeholderen. Mellem stålbeholderen og membranen er der kvælstof. Når vandet i en trykekspansionsbeholder bliver varmt, udvider vandvolumen sig. Det varme vand bliver skubbet ind i membranen, som forhindrer vandet i at komme ud af beholderen. På denne måde kan vandet udvide sig uden der sker noget. 

Beholderne leveres med et fortryk i beholderen uden om bælgen, der skiller luft fra anlægsvandet. Fortrykket bør ifølge EN 12828, modsvare systemets statiske højde + 0,3 bar for at sikre tilstrækkeligt tryk i anlæggets højeste punkt. 

Når påfyldning og opstartsprocessen er afsluttet, øges trykket endnu ca. 0,3 bar op over fortrykket, for at sikre, at der er lidt vand i bælgen ved anlæggets opvarmning. 

Med stigende temperatur, vil anlægsvandet ekspandere og blive presset ind i beholderens bælg, hvorved trykket stiger lidt i anlæg og beholder. 

Når temperaturen falder, falder trykket i anlægget, og bælgens vand presses tilbage i anlægget af den komprimerede luft i beholderen. 


Teknisk information


Standard fortryk : 1,5 bar

Ekspansionsbeholder Stål EN 10111-1.0335 

Membran: EPDM gummi 

Overfladebehandling Lakeret: RAL 3000 

Højeste tilladte driftstryk (5 – 600 liter): 8 bar 

Temperaturområde -10 - 100°C 

Diameter: 550

Højde: 795

Vægt: 24,3 kg

Montage: fod

Tilslutningsgevind: G1"


Trykekspansionsbeholdere er konstrueret og mærket efter det europæiske direktiv for trykbeholdere PED CE 97/23, EN13831

Specifikationer
Salgsenhed STK
LAGERSTATUS LAGERVARE
Genbestillingstid Lev. tid: 30D
Forpakning 1 1
Forpakning 2 6
Basisenhed Styk
    Loading
    Loading